Droomhuis in Spanje zoeken…
en vinden, de Casalaar brengt uw droomhuis binnen handbereik!

Probeer en doe dit a.u.b. niet alleen !

Wij weten dat het best eng is om een huis in Spanje te kopen.

Het koopproces van onroerend goed in spanje lijkt misschien ingewikkeld.

De taal en cultuur kunnen onbekend zijn. En er zijn cruciale financiële en juridische zaken waarbij u deskundige begeleiding nodig heeft.

Het goede nieuws is dat u er niet alleen voor staat.

De CASALAAR van www.iwet-es.nl, compendium U en de Wet in Spanje introduceert de “gouden drie experts ”

Een team van experts dat u nodig heeft bij het kopen van onroerend goed in Spanje.

Door tijdens het aankoopproces gebruik te maken van de aanbevolen professionals,kunt u veel voorkomende problemen en valkuilen vermijden, die mensen vaak tegenkomen wanneer ze onroerend goed in het buitenland kopen.

Uw ervaren onroerend goed makelaar

Het vinden van een goede, Nederlandstalige, collega- makelaar kan ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Het is nooit te vroeg om te beginnen met hem de planning van uw budget door te nemen voor Uw onroerend goed aankoop.

Een collega-makelaar die de gebieden waar u wilt kopen kent en daarin gespecialiseerd is, kan effectiever aan uw eisen voldoen. Het hebben van een vertrouwd contact in de regio is van groot belang.

Uw ervaren en betrouwbare notaris

Van belang is een betrouwbare ,Nederlandstalige notaris te hebben in Spanje en in Nederland / België, onze expert heeft zowel een kantoor in nl., als in Spanje en kan in beide landen Spaans onroerend goed overdragen.

Uw betrouwbare tweetalige advocaat

Het is cruciaal om vanaf het begin een Nederlandstalige advocaat ter plaatse te hebben. Een onafhankelijke, onpartijdige, Nederlandstalige advocaat met deskundige kennis van Spanje en het specifieke gebied waar u uw onroerend goed wil kopen is de sleutel tot een soepel aankoopproces.

Het kopen van onroerend goed is altijd een grote beslissing en natuurlijk een serieuze aangelegenheid. Een beslissing van die omvang vereist het beste team van experts en adviseurs die de lokale markt kennen en begrijpen en kunnen helpen om uw belangrijke buitenlandse onroerend goed aankoop te doen.

De CASALAAR kan u in contact brengen met de aanbevolen professionals om u op weg te helpen, vul dan hieronder uw gegevens in.

3 + 13 =